söndag 4 oktober 2009

Shopping !


Hallllåååååå ! Shopping !! ^^

Idag har Greve Kloakula varit och handlat fabulösa kläder (inom gayvärlden känt under begreppsamlingen "plagg"). 

Äventyret tog mig från Götets transylvaniska kloaker till modecentrumet Nordstan i Rikets huvudstad.*

Min crawling, ( En förlorad stil inom simkonsten/sporten ) fick åter träda fram som det mest effektiva sättet att färdas genom den tveksamma sexualitetens massor.

Det stora utbudet av varor och tjänster gjorde hela uppdraget farligt förvirrande.

För att framhäva Grevens "kloak" inhandlades ett par arbetarbyxor av typen "jeans", en ny modefluga från det nya landet, men av det Preussiska märket "Levi strauss".

Det fanns väldigt många människor från världens alla hörn i nordstan, förmodligen mestadels handelsmän från fjärran öster som färdas hit för att sälja sina exotiska frukter, tyger och finkorniga sand.

I syfte att fira det segerrika handlandet ( av varor och tjänster ) åt Greven och Joel O. en festmåltid på restaurang Warsawa i Götets kända "redlight district", den första av långatorna, strax österut om arbetarbostäderna i Majjorna.

Förvirrade folkmassor försökte tränga sig in i restaurangen för att kanske se en glimt av deras idol, Greven Kloakula ( på Anglosaxiska: Count Kloakula ). Mina Landsknektar såg genast till att skingra folkmassorna i ett hittils oöverträffat blodbad. Dom ansvariga myndigheterna räknar fortfarande kropparna i denna timme. Hufvudstadens kloaker är enligt skarpa källor röda av blodet.

Mer om Götets blodbad (kanske) i nästa Werk.

Tack för mig, den barmhärtige Greven Kloakula.

*Greve Kloakula erkänner inte Stockholm som Götarnas Hufvudstad, dock godkännes Konungen av Svea rike.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar